Skøn søndag med Lillebælts Hemmeligheder 2018 på Føns Strand

Søndag den 17. juni havde ca. 200 besøgende fundet vej til skønne Føns Strand for at se Lillebælts Hemmeligheder på en typisk dansk sommerdag med vind, drivende skyer og byger der går og kommer.

Der var gode muligheder for at sætte den berømte Naturpark Lillebælt-drage op i det gode blæsevejr. Og de seje havsvømmere tog en tur i det bølgende hav. En af disse havsvømmere var medlem af naturparkråd og forretningsudvalget Peter Storm. Som åbnede dagen med en frisk svømmetur og en opstigning af folkehavet til folkemængden, som fik en havfrisk tale og mere viden om kultur og tang i Lillebælt. Som Peter også nævnte, så var Lillebælts Hemmeligheder et resultat af et samarbejde mellem alle de dejlige aktører, som var med på dagen.

Stort kæmpe tak til at alle der var med:

Lokaludvalget Føns og Omegn; Føns Beboerforening; Trygfonden; Havsvømmeklubben; Marine-arkæologisk-Gruppe og Harja; Diving Nature; Havørred Fyn og Vandpleje Fyn; Vends Motorik- og Naturskole; DOF Middelfart; Føns Søsportsklub; Føns Vig Fritidsfiskerforening og Jollehavn.