Naturens Dag

Naturpark Lillebælts sekretariat deltog d. 14. september ved Naturens dag ved Hindsgavl Naturcenter og senere på dagen ved Middelfart Gammel Havn. Der var bestilt dejlig solskin og varme, men det lykkes med nød og næppe at holde gummistøvlerne tørre. Alligevel var der liv hele dagen, hvor både glade børn og voksne hyggede sig med de mange forskellige aktiviteter.

Naturparkens telt var godt besøgt, hvor børnene tegnede løs, om hvad de godt kunne lide ved Lillebælt, og flere tegnede forslag til et logo til Naturpark Lillebælt. Naturparken fik mange gode og tegninger, som bl.a. bliver brugt til inspiration for, hvad der er vigtigt i naturparken, og hvordan det kommende logo kan se ud.

Imens børnene tegnede, fik sekretariatet flere gode snakke med forældre og bedsteforældre, der fortalte, hvad de synes er vigtigt ved Lillebælt, og hvordan de gerne vil bruge den. Her var det særligt formidling af naturen og at få flere friluftsaktiviteter, der var vigtige.

Naturparken var så heldig, at flere af de besøgende udviste interesse for at blive frivillig i naturparken, hvilket er yderst vigtigt, da frivillighed er med til at bære naturparken. Skulle du have lyst til at blive frivillig, er du meget velkommen til at kontakte naturparkens sekretariat, og få en snak om, hvad du kunne tænke dig.

Naturpark Lillebælt havde bl.a. en fotoudstilling om dyr og planter i havet ved Lillebælt, som var meget besøgt. Her oplevede både begejstrede voksne og børn, hvad der findes af sjove og mærkelige dyr under vandet, som naturvejleder Lars Johansen fortalte om.

Naturens dag var en rigtig god dag, og naturparkens sekretariat vil deltage i mange flere arrangementer ved Lillebælt, som hjemmesiden nok skal holde Jer orienteret om. Bl.a. tager vi til skovens dag ved Trelde Næs. Vi håber, at vi ses der!

Billeder fra Naturens Dag